A B17 vitamin hatékonysága a rákgyógyításban

b17bA szervezet optimális működésében már számtalanszor bebizonyosodott a vitaminok jelenlétének fontossága. Nincs ez másként akkor sem, ha a rák gyógyításáról van szó, ugyanis a hagyományos kemo-, és sugárterápia mellett kiemelt jelentőséggel bír az elfogyasztott alapanyagok minősége is. Nem csak az étkezésre gondolunk, hanem az emellett bevitt olyan értékes vitaminokra, mint amilyen a B17 vitamin. Kifejezetten erről a fajtáról bizonyították ugyanis, hogy hatékonyan felveszi a küzdelmet a rákos sejtekkel, és nagymértékben elősegíti a hagyományos orvoslásban alkalmazott módszerek sikerességét.

A hiányos, minőségében nem megfelelő táplálkozás következtében a szervezet nem jut hozzá ahhoz a B17 vitamin mennyiséghez, amelyre szüksége lenne, s ez sok más tényezővel együtt rákos megbetegedéshez vezethet. Mi sem jobb példa erre, mint a hunza népek egészségi állapotát vizsgáló kutatások, melyek bebizonyították, hogy a B17 vitaminban gazdag táplálkozásuknak köszönhetően nem is ismerik a daganatos megbetegedéseket. A megelőzésben nagy szerep jut az általuk elfogyasztott sárgabarack magnak, amely a legnagyobb koncentrációban tartalmazza az értékes B17 vitamint.

A B17am.info azt javasolja tehát, hogy érdemes a mesterséges anyagoktól mentes, tiszta B17 vitamin kúrát bevetni a gyógyulás érdekében, ugyanis frissen felfedezett daganatoknál nem csak a gyógyulás esélyeit növelheti így, de a kemo-, és sugárterápia mellékhatásait is csökkentheti. A kúra során a B17 vitamin bőrön át kerül bevitelre, méghozzá MSM krém segítségével. Nincs szükség újabb szúrásokra, kellemetlenségre, ráadásul a beteg otthon is bármikor elvégezheti az adagolást. Kisebb, méretesebb, sőt áttétes daganatok esetében is hasznos a módszer lehet, ahol kemo-, vagy sugárterápiával is kiegészítésre kerül azt.

Ciszták, enyhébb limfomák, nyirokcsomó daganatok esetén éppen úgy érdemes kipróbálni, mint enyhébb prosztata daganat, heredaganat, vagy izomdaganatok esetében. Amennyiben súlyosabb esetről van szó, úgy célszerű fenntartási jelleggel, egy-egy kúra között bevetni a természet erejét. A megbetegedés súlyosságának függvényében érdemes az adagolást megválasztani, így akár áttétes, több szervet érintő rákos megbetegedésre is megtalálható az ideális dózis. 70 év alatt, általános egészségi állapot mellett gyakorlatilag bárki számára hatékony segítséget jelenthet a B17 vitamin az betegséggel való küzdelemben.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.