Csecsemőgondozás (szerver hosting) rakoncátlan szerverünknek

Bizonyos rendezvényeken előfordul, hogy a szülők beadják a gyermekeiket csecsemőgondozásra, mivel a rendezvényen való részvétel fizikai aktivitást, odaadó figyelmet vagy épp csendet igényel. Ilyenkor pedig egy nyűgös kisded csak zavart okozna, elvonná a szülők figyelmét stb. Ilyenkor nagyon jól jön egy kis távolság a babától.

Kedves fiatal hölgyek őrizhetik a gyermek épségét, gyakorolhatnak a jövendőbeli anyaságukra, míg a szülők örömmel részt vehetnek az eseményen. Pár óra nyugalom a szeretett gyermektől.
Hát ugyanilyen, ha nem megnyugtatóbb (és hosszú távúbb) a megválás problémás szerverünktől, “akit” bátran rábízhatunk helyi szervertermekre, akik szerver hosting keretein belül gondot viselnek a problémás eszközre, akinek mindig van valamilyen extra igénye. Mondjuk az, hogy hűvösebb hely kell neki, vagy épp az, hogy erősebb áramkörre kössék, vagy épp, hogy folyamatosan karban legyen tartva.

Erre egy komoly üzletembernek, cégvezetőnek nincs se ideje, se energiája, szóval nem elítélendő módon a bentlakásos suli mellett döntve elküldi a probléma forrását a szerver hostingra.

A szerver hosting a tarhely.eu esetében egy banki biztonságú szerverteremben történik, ahol szakemberek felügyelik a szervereket napi 24 órában. Itt olyan áramkörre vannak vezetve a szerverek, melyek a legoptimálisabb, legideálisabb körülménynek minősül számukra, ráadásul a hőmérsékletről, egyéb szükséges fizikai körülményekről is teljeskörűen tudnak gondoskodni. Érdemes ezt a szerver hosting szolgáltatást igénybe venni akkor, ha gondot okoz a szerver tárolása és karbantartása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.