Csodás kerítés elemek, boldog szomszédok és szép birtok

A kerítés elemek által képzett otthoni határvonalak különös figyelmet és egy kis kreativitást igényelhetnek. Ennek a határnak a minőségi megvalósítása kihívást jelenthet, mivel sokszor nehéz terepek közvetlen közelében, valamint a szomszédok birtoka közelében található.

De ezek nem okok arra, hogy elkerüljék vagy figyelmen kívül hagyják azokat a területeket, amelyek valóban felépülhetnek a kerítés elemek mellett gyönyörű fűnek a kihasználásával, és passzolhat az ápolt udvar többi részének a megjelenésével.

Ezekkel a tippekkel a sokkal szebb lehet az ingatlanának a határvonala.

Fűnyírás és vágás: A szabadtéri házimunkák megoldása nem mindig hagy időt a fűnyírásra. De ha kihagyja ezt a lépést, a fű és a gyomnövények egyre magasabbra nőhetnek, és még nehezebbé és időigényesebbé válik később a kezelés. A legjobb, ha a területet folyamatos vágással gondozza. Ne felejtse el megnyírni az extra fűcsomókat sem, hogy ezek ne épüljenek fel a kerítés elemekre, és ne másszanak át a szomszéd udvarára.

A talajtakarás lehet a válasz: Ha inkább nem foglalkozik a gyep karbantartásával, fontolja meg, hogy megtisztítja a kerítés elemek vonalát minden fűcsomótól, és lerak egy talajtakaró réteget. Ezután hozzáadhat több talajtakarót, ha szükséges, és gyomokat szedhet, vagy permetezhet itt -ott.

A kerítés elemeknek a tisztítása: A tényleges kerítést – bármilyen anyagú is – időnként meg kell tisztítani. Attól függően, hogy mi az anyaga, ecsetelheti seprűvel vagy leszórhatja tömlővel. Amikor tisztítja, ez egy jó alkalom arra is, hogy alaposan megnézze, és ellenőrízze, van-e sérülés, amelyet javítani kell.

Tartsa szem előtt a szomszédokat: Ha mégis vállalnia kell a kerítésnek a karbantartását vagy javítását, mindenképpen tájékoztassa a szomszédokat, mivel valószínűleg a projekt során dolgoznia kell az ingatlanukon. Értesítenie kell őket az időpontról és az időtartamról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.