Betörésvédelem a műanyag ablak által

A nyílászáró megválasztásával, sokkal több területért felelünk otthonunkban, mint azt elsőre gondolnánk. Felelünk a hő-és hangszigetelési képességéért az otthonunknak, valamint a biztonságáért is. A biztonság pedig egy nagyon fontos szempont, nemcsak akkor, ha gyerekek is vannak a háznál, de természetesen akkor fokozottan.

A műanyag ablak egyik előnyét adja a betörésvédelmi funkciója. Ennek műszaki összeszerelésében van a titka. A műanyag ablak tok-és szárnyszerkezete lesz az egyik mérvadó tulajdonsága ebben. A műanyag ablakok esetében ugyanis a gyártók az itt elhelyezett acélmerevítésekkel fokozzák a szilárdságot, ezáltal pedig messze a legjobb, legstabilabb és legerősebb szerkezetet létrehozva. A legmagasabb biztonsági elvárások pedig azáltal is teljesülnek, hogy beépítés során is az acélmerevítésen keresztül kerül a falba rögzítésre a tok.

A műanyag ablakok következő lényeges rész a vasalat. A vasalat maga a műanyag ablakok szárnyán körbefutó, valamint a tokon elhelyezett vasalati elemeket jelenti, melyeket csavarozással rögzítenek a profilokban elhelyezett acélmerevítésekhez. Ezek zárt állapotban kapcsolódnak egymáshoz, ezáltal pedig erős szerkezeti egységet képeznek a nyílászárón belül. A kapcsolódási pontok kialakításával és számuk növelésével pedig fokozni lehet a vasalat védelmi szintjét.

A sarokváltóba lehetőség van elektronikus nyitásérzékelőt rejteni, ezáltal pedig fokozni a biztonságot. Látható tehát, hogy a műanyag ablak biztonsági szempontból is egy befutó választásnak minősül! Nézze meg a daidalos.hu oldalát, ahol mind a tudástárban részletes információkkal elégítheti ki érdeklődését, mind pedig a minőségi kínálatnak köszönhetően jó helyről vásárolhatja meg biztonságot garantáló nyílászáróit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.