Hullámos kerti csúszda

Az egyenes ívű kerti csúszdát mindenki ismeri, azonban kaphatók a hullámos ívűek is. Mitől is érdekes a hullámos ívű kerti csúszda? Amellett, hogy a hagyományos verziótól eltérő típusú a hullámos kerti csúszda, még jobb csúszási élményt is tud biztosítani a gyerekek számára, a hullámoknak köszönhetően.

Például a jatszoterland.hu oldalán kapható több hullámos ívű kerti csúszda is, az S-line típus egy egyedi kialakítású, nagy hullámhosszú hullámokkal rendelkező fajta. Ráadásul vízicsúszdaként is használható, amennyiben tömlőcsövet csatlakoztatunk a csúszka hátoldalán lévő tartozékhoz. Az egyedi csúszási tulajdonságai a TSG kaszkád fröccsöntés speciális gyártási folyamatának köszönhetők. De számos más hullámos ívű csúszka is kapható az oldalon, különböző esési magasságokkal.

A Tweeb csúszda szintén speciális gyártási technológiának köszönhetően jobban siklik a hagyományos kerti csúszdáknál. Továbbá színezett, UV álló HDPE műanyagból készül, és az állványához játszótorony is csatlakoztatható. Emellett a Yulvo csúszka is hullámos ívű az oldalon kapható típusok közül, ennek már 1,2 méter az esési magassága, mely szintén egy masszív, erős szerkezetű verzió, magasabb siklási teljesítménnyel az átlagnál. A legnépszerűbb hullámos ívű kerti csúszdák pedig az oldalon a Tsuri csúszdák. 1,5 méteres esési magassággal rendelkeznek, és számos színben kaphatók. A hullámos vonalvezetésnek köszönhetően ez is jobban siklik az átlagnál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.