Sonic Dash 2: Sonic Boom: Kapcsolj rá, és döntsd meg a rekordunkat!

A világ leggyorsabb sündisznója egy pillanatra sem áll meg a Sonic Dash 2 végtelen futójátékban. Minek a célvonal, ha a végtelenségig gyűjtheted a pontokat?

A szuperszonikus kék sündisznó rajongói most segíthetnek Sonicnak begyűjteni az aranygyűrűket és kikerülni az akadályokat – amihez komoly koncentrációra lesz szükség.

Próbáld meg megdönteni a rekordpontszámunkat (26 006) a 2. szinten Sonic pink haverja, Amy segítségével. De mielőtt még felvennéd azokat a sportcipőket, olvasd el az alábbi tippeket, amelyekkel uralhatod a pályát:
Klafa kombók

A játékban nem csak a túlélés a cél. Ha egy rakás pontot szeretnél, sorra egymás után üsd ki az ellenségeidet, és nézd, ahogy a kombók feltornásszák a pontszámodat! Figyeld a számlálót, ahol láthatod, mennyi időd van még arra, hogy kiüss egy újabb ellenfelet, és folytasd a kombót.
Szélsebes száguldás

Ha elegendő világító kék gömböt gyűjtesz össze, akkor féktelen száguldásba kezdhetsz – ez a legbiztosabb módja annak, hogy könnyedén egy rakás pontot szerezz. Ha a száguldásmérő sáv megtelik, egy időre őrült tempóra kapcsolhatsz, legyűrve minden szembejövő akadályt. Gyűjts be minél több kék gömböt!
Légy az átváltozás mestere

Az akadályok, az ellenségek és a felvehető tárgyak szorosan követik egymást a pálya egyes részein, így mindenképp érdemes begyakorolni az ugrás és gurulás közti váltogatást. Ahhoz, hogy minél messzebb érj (és minél több pontot gyűjts), meg kell tanulnod, hogyan lehet az ugrásokkal begyűjteni az aranykarikákat és megsemmisíteni a méheket, majd utána összegömbölyödve átgurulni az akadályok alatt és szétzúzni a rákokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.