Gildan póló, a minőség alfája

Amennyiben nagy mennyiségű pólórendelésben gondolkozunk, és egyedi arculatot szeretnék készíttetni, akkor a Gildan póló kiváló alapanyagként fogja szolgálni a céljainkat. A Gildan pólók természetesen önmagukban is megállják a helyüket, mint hétköznapi viselet, de ennek a márkának kifejezetten az az egyik fő küldetése, hogy pólónyomtatáshoz gyártsanak minőségi felsőket.

Ezzel sikerült egyfajta piaci rést megtalálniuk, mivel korábban jellemző volt, hogy az erre a célra készített (minta és márkajelzés nélküli, egyszínű) darabok nem voltak elég jó minőségűek, illetve szabásúak.

A Gildan póló ránézésre is igényes, esztétikus, de a szakmai részletek tekintetében is jól vizsgázik. Különösen hasznos, hogy a gyártó precíz leírást nyújt a vásárlók számára a kiszemelt Gildan pólóról, mint például az anyag összetétele, a szövés-varrás módja, a pontos szabás és méretezés kapcsán. Ez azért nagyon lényeges, mert így a teljes „póló-projekt” összhangban lesz az elképzeléseinkkel és nem csupán a mintázás lesz mutatós.

A Gildan póló termékpalettáján számtalan vonzó darabot találhatunk, ezért a sikeres választás érdekében el kell döntenünk, hogy a különféle szempontokat tekintve mit részesítünk előnyben. Például el kell dönteni, hogy pamutot, poliésztert vagy keveréket (és milyen arányban) választunk. Ha pamut, akkor az mennyire legyen finom vagy kemény szálú, milyen sűrű legyen a szövése. Mennyire legyen szűk, bő vagy hosszított a szabás. Továbbá azt is eldönthetjük, hogy milyen legyen a váll, illetve a nyak kialakítása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.