Praktikus választás a roló radiátor fölé is

A rolót számos előnye miatt választják egyre többen előszeretettel. Egyszerűen fel lehet szerelni, könnyen kezelhető, és nem igényel karbantartást sem.

A rolót nem kell mosni, mint egy függönyt, és vasalni sem. Könnyű szerkezet, egyetlen mozdulattal kezelhető, és többféle fényáteresztő, valamint árnyékoló fokozatot tudunk vele beállítani. Ezáltal hangulati elem, valamint dekorációs elem is a roló a lakásban. Érdemes abba is belegondolni, hogy télen, a fűtésszezonban, amikor a radiátoron keresztül áramlik a meleg, a függöny miatt könnyebben kialakul az a helyzet, hogy az ablakot fűtjük a szoba helyett.

Ugyanis a függöny a radiátorra omlik, és korlátozza a meleg áramlását. Ha elhúzzuk a függönyt, akkor be sem tudja tölteni az árnyékoló szerepét, ha pedig csak felhajtjuk, akkor elég rendetlen képet fest. Tehát egyik sem jelent megoldást. A rolóval máris ki lehet küszöbölni ezt a problémát, ugyanis a roló pontosan az ablakra illeszthető. Jó hír, hogy teljesen leengedett állapotban sem fogja felfogni a meleget, hiszen csak az ablak aljáig van értelme leengedni, alatta már nincs szükség az árnyékolásra.

Ezáltal tehát a fűtés is akadálymentesen töltheti be szerepét az otthonban. Ráadásul esztétikus lesz a megjelenése is, mivel a feltekerő szerkezetet takarásban tartja a roló anyaga. Továbbá, hangulati elemként is funkcionál a lakásban, mivel különböző magasságokba állítva különböző fényáteresztési szinteket lehet beállítani. Minőségi kínálatért érdemes körülnézni a jobbotlet.hu oldalán!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.