Vinyl padló az irodánk alapja

Az elmúlt időben kellett elköltöznünk új irodába, ami azzal is járt, hogy ki kellett cserélnünk a régi parkettát, mivel teljesen leamortizálódott már. Mivel az előző nem bizonyult megfelelőnek, így vinyl padlóra cseréltük ki. A vinyl padlót több esetben is célravezető megoldásnak tartják, hiszen a mai technológia legsokrétűbb melegburkolata.

Többek között a felületi tulajdonságai miatt döntöttünk mellette, hiszen kibírja a görgősszékkel való minden mozgolódást, emellett exkluzív megjelenésű, amely nem nyikorog, nem recseg. PUR felületének köszönhetően egyszerűen tudjuk tisztán tartani, fertőtleníteni, és a felületkezelést is alapvetően elhagyhatjuk, emellett az irodánkban lévő mindegyik tisztítószernek a felülete ellenáll. A helységünkben padlófűtést is bevezettünk, amihez a vinyl padló egyaránt kompatibilis választás volt, mivel az anyagvastagsága minimális.

A cég webshopján egyébként közel 150 fafajú és színválasztékú vinyl padló közül tudtunk válogatni, különösen tetszett, hogy egyedi és klasszikus hangulatú teret alakított ki az irodánkban. Az előző padló felszedését követően egyszerű volt lehelyezni, nem igényelt ragasztást, mivel a klikkes változatot vásároltuk, tapasztalataink azt mutatták, hogy a felülete hosszútávon alkalmasnak vélhető. Amikor erősebb tisztítószert kellett alkalmaznunk valamely szennyeződés következtében, a vinyl padló egy félreeső területén próbatisztítást végeztünk el. Szerintünk ideális választás padló gyanánt nem csak irodába, hanem más közintézményben való használatra is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.