A műfű azoknak is megoldás, akik városi társasházakba laknak

Sok társasházban élő ember vágyakozik egy kis talpalatnyi zöld terület után anélkül, hogy rengeteget kelljen sétálni a legközelebbi parkig. Mivel nincs saját tulajdonban levő udvarra lehetőség, így sokaknak csak a terasz vagy az erkély az, amit lehet ilyen szempontból alakítani és itt jön képbe a műfű. Ez pedig kiváló hír mindazoknak, akiknek nem adatott meg, hogy kertes házban éljenek, de mégis szeretnének egy kis zöld részt az otthonukban.

A műfüvet rendkívül egyszerűen lehet telepíteni a teraszokra és nagyon könnyen lehet utána tisztítani is. Csupán egy porszívóra van szükség és egy tiszta, tökéletes színű szintetikus pázsit lesz a teraszon. A drain csövek segítségével pedig az sem jelent problémát, ha esetleg esőzésnek van kitéve, hiszen ezek elvezetik a vizet és maga a műfű pedig rendkívül gyorsan szárad.

Ha a lakóknak fontos a csodás otthoni atmoszféra megteremtése és ezt az erkélyük esetében is szeretnék megvalósítani, a műfűnek az alkalmazása a tökéletes első lépés. Ez lehet a padlón, mint az egész stílusnak az alapja, vagy akár a falon is, egy rendkívül egyedi, modern dizájnt teremtve.

Ha már rákerült a műfű az erkélyre, akkor gyönyörűen mutatnak rajta a különböző kerti bútorok is. Ezt pedig már lehet kombinálni különféle színes szobanövényekkel, dekorelemekkel.

A műfünek ez az egyre népszerűbb felhasználása optimálisan tudja összemosni a beltér és a kültér hangulatát a városi emberek életében. Így, ha nincs is kertes ház, de mégis kikerülnek az épületek egyszínűségéből és egy kis frissességet visznek az otthoni atmoszférába.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.