A műfű azoknak is megoldás, akik városi társasházakba laknak

Sok társasházban élő ember vágyakozik egy kis talpalatnyi zöld terület után anélkül, hogy rengeteget kelljen sétálni a legközelebbi parkig. Mivel nincs saját tulajdonban levő udvarra lehetőség, így sokaknak csak a terasz vagy az erkély az, amit lehet ilyen szempontból alakítani és itt jön képbe a műfű. Ez pedig kiváló hír mindazoknak, akiknek nem adatott meg, hogy kertes házban éljenek, de mégis szeretnének egy kis zöld részt az otthonukban.

A műfüvet rendkívül egyszerűen lehet telepíteni a teraszokra és nagyon könnyen lehet utána tisztítani is. Csupán egy porszívóra van szükség és egy tiszta, tökéletes színű szintetikus pázsit lesz a teraszon. A drain csövek segítségével pedig az sem jelent problémát, ha esetleg esőzésnek van kitéve, hiszen ezek elvezetik a vizet és maga a műfű pedig rendkívül gyorsan szárad.

Ha a lakóknak fontos a csodás otthoni atmoszféra megteremtése és ezt az erkélyük esetében is szeretnék megvalósítani, a műfűnek az alkalmazása a tökéletes első lépés. Ez lehet a padlón, mint az egész stílusnak az alapja, vagy akár a falon is, egy rendkívül egyedi, modern dizájnt teremtve.

Ha már rákerült a műfű az erkélyre, akkor gyönyörűen mutatnak rajta a különböző kerti bútorok is. Ezt pedig már lehet kombinálni különféle színes szobanövényekkel, dekorelemekkel.

A műfünek ez az egyre népszerűbb felhasználása optimálisan tudja összemosni a beltér és a kültér hangulatát a városi emberek életében. Így, ha nincs is kertes ház, de mégis kikerülnek az épületek egyszínűségéből és egy kis frissességet visznek az otthoni atmoszférába.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.